Tjenester - Møbeltapetserer Eva Iren

FORNYELSE AV DINE VERDIER
MENY
Gå til innhold
- MINE TJENESTER -
______________________________
- TJENESTER -
Omtrekking
Omtrekking av alle typer møbler og biler m.m.
Fjærstopping
Fjæstopping utføres på alle typer møbler.
Restaurering
Av alle typer møbler. Skreddersydde løsninger.

Kvalitet kan være vanskelig å finne i dagens mylder av kjedebutikker. Hvorfor ikke finne et tidløst og unikt møbel på loppemarked, Finn.no eller lete på loft og i kjeller hos familie / kjente, og gi et gammelt møbel en ny sjanse med ny utstråling. Et slikt møbel vil du få glede av, og et personlig forhold til, i mange år! Og ikke minst spares miljøet med gjenbruk, det gir en god følelse!

  • Utfører alle typer tjenester innenfor møbeltapetsererfaget; fra tradisjonell stopping av eldre håndverksmøbler, med snøring av fjærer, madrasering, vatering, til søm og arbeid med moderne møbler, og de materialer og metoder det krever.

  • Veiledning i valg av stoff til ditt møbel i forhold til stil, anvendelse, farge, slitasje og pris. Jeg har stoffprøver fra mange forskjellige tekstil leverandører. Kan også formidle kontakt med møbelsnekker, for evt. restaurering av treverk hvis det behøves.

  • Det er vanskelig å fastsette en eksakt pris for restaurering uten å ha sett et møbel. Arbeidsmengde og materialbehov varierer i forhold til møbelets stil, utseende og tilstand. Hvis du sender meg et bilde på MMS eller mail, kan jeg lettere gi et prisanslag. Kan hente og bringe etter avtale.

  • Jeg kan kontaktes på tlf. eller e-post. For uforpliktende kostnadsoverslag, mail evt. MMS meg ett bilde av møblet du ønsker omtrekt.

Tilbake til innholdet